Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Active Slim Gel 1
Vår favoritt:
Active Slim Cream 2
Salongens favoritt:
Ultra Slim Effect 3

Bioslimming

Slim, Firm and Tone

Bioslimming er en effektiv og oppstrammende slankebehandling fra Frankrike. Bioslimming består av en salongbehandling med fire produkter og tre produkter til hjemmebruk for å oppnå optimale resultater. Behandlingen jobber med å redusere synligheten av cellulitter og fettansamlinger, øker forbrenningen av kalorier, fremmer vekttap og virker oppstrammende og mykgjørende på huden samtidig som avfallsstoffer og toksiner trekkes ut.

Bioslimming benytter seg av både varme og kalde Thermoalger, noe som resulterer i økt absorpsjon av de aktive ingrediensene. Thermoalger virker stimulerende på fettforbrenningen samtidig som lymfesystemet stimuleres. De profesjonelle produktene er fulle av aktive ingredienser, eteriske oljer, plante- og algeekstrakter samt koffein. Koffein resulterer i et bredt spekter av flere terapeutiske fordeler som forbedret utseende av åreknuter, strekkmerker og har vist seg å ha en positiv innvirkning på bindevev og kollagenstruktur også.

Behandlinger

Behandlingen utføres som en kur i klinikk, med synlige resultater allerede etter første behandling. Terapeuten masserer inn salongproduktene på kunde før kunde blir pakket inn i plast. Mens algene jobber vil huden bli rød og varm for deretter å kjennes kjølig og gå over til å bli kald. Behandlingen er helt smertefri, men kan kjennes som prikking i huden på aktuelle områder. På grunn av at behandlingen er svært vanndrivende skal den ikke utføres på gravide og ammende.

Som terapeut er dette en svært effektiv og kostnadseffektiv behandling å tilby til dine kunder, behandlingen gir minimalt med søl og du trenger ikke dusj i kabinett da produktene trekker inn og ikke skal vaskes av.

Flere kliniske studier har vist at testpersonene så en dramatisk forbedring av appelsinhud med en reduksjon av cellulitter på bare 2 uker. Behandlingen kan gi en nedgang på 1-4 cm.