Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Lice Guard Detangler Spray
Vår favoritt:
Kids Conditioning Detangler
Salongens favoritt:
Lice Guard Shampoo

Little Green

Trygt, Skånsomt, Rent

Little Green er en unik serie for babyer og barn og alle andre med sensitiv hud, uten betenkelige ingredienser og alle produkter er kliniske testet. Serien ble til ved at en bestefar begynte å se nøyere på ingrediensene i produktene som selges for barn i dag og ble sjokkert. Han ville finne noe som var rent nok til sine barnebarn med eksem, og på sin leten fant han heller ut at han ville gjøre det selv. Slik ble produktserien Little Green til. En gave fra en bestefar til sine sarte, såre barnebarn sin hud.

Produktene i denne unike grønne serien inneholder bare naturlige ingredienser som pleier, beskytter, mykgjør og roer sensitiv barnehud. De er helt fri for giftstoffer, parabener, sulfater og allergifremkallende ingredienser. Produktene kan også brukes av barn med eksem. Hver formel er klinisk og dermatologisk testet.

I produktsortimentet er også en egen sjamposerie som forebygger lus, dette er en av få serier på markede hvor du er garantert å unngå lus!

Skjønnhet uten kaniner

Little Green har inngått et samarbeid med PETA

- Verken Little Green eller noen av leverandørene deres utfører, bestiller eller betaler for tester på dyr, og det er deres forpliktelse å ikke gjøre det i fremtiden.
- Formulaene deres inneholder ikke animalske produkter, animalske biprodukter eller animalske derivater og støtter de som har valgt en vegansk livsstil.

De minimerer strømforbruket

Little Green sitt virksomhetsanlegg integrerer 2200 solcellepaneler, og genererer en betydelig del av strømbehovet for selskapet, og reduserer de indirekte klimagassutslippene, luftforurensning og vannforurensning.

Trygt
Alle produktene gjennomgår strenge sikkerhetstester for å sikre den høyeste kvalitetsstandarden.

Skånsomt
Beskyttelsesformler designet for å etterligne pH-nivået i miljøet våre små utvikler seg lenge før de kommer inn i verden.

Rent
Delikate ingredienser av høy kvalitet som er spesielt valgt for å gi næring til og beskytte sensitiv hud.

Little Green er gjennomtenkte i deres utvalg av materialer og fortsetter å utforske alternative metoder for å minimere karbonavtrykket sitt, inkludert:

- Redusert avfall i løpet av produksjon og distribusjon.
- Papp komprimert for resirkulering.

Little Green  balanserer bevisst estetikk med et utvalg av miljøansvarlige materialer for all emballasje.

De første trinnene i deres langsiktige plan inkluderer en betydelig reduksjon i plast for all gaveemballasje.