Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Tropical Charm
Vår favoritt:
Forest Mist
Salongens favoritt:
Sun Kissed

Miss Kay

A scent for every vibe - cuz on is not enough!

Noen ganger fortelles en historie best med en duft. Her er Miss Kay sin:

«Har du noen gang hatt følelsen av at en parfyme ikke virkelig 'forstår' deg? Vi har. Det traff som et lyn. En dag stod vi i parfymeriet foran en vegg av dufter. Et puslespill av dufter. Hundrevis av flasker i alle former og størrelser. Et totalt mysterium. Hvor begynner vi til og med? Plutselig fikk vi det. Her er tingen: En parfyme er mye mer enn en blanding av ingredienser. Det er ikke bare en fancy glassflaske. De beste parfymene forteller en historie om deg. Ingen fantasi. Bare ekte dufthistorier. 

Og din historie endres stadig.»

Miss Kay er en serie med utallige dufter og hver eneste duft har sitt eget moodboard, en collage av bilder, farger og teksturer som forteller historien om duften. Gjennom disse moodboardene kan du kjenne parfymen uten ord og finne de duftene som passer best til øyeblikket og stemningen. Det er et komplett utvalg av god kvalitet eau de patrfums å velge mellom.

Med et duftpalett som dekker alle sidene av din personlighet har Miss Kay skapt friheten til å skifte parfyme så ofte som humøret ditt. dufter for hver en hver historie. Dufter du kan se. Dufter som uttrykker hvem du er. Historien din i en duft. Så enkelt og morsomt - det er bare ett spørsmål du trenger å svare på. Hva er dufthistorien din?

Hva driver Miss Kay? 

De beste ingrediensene, ingen tvil om det. Miss Kay sine  parfymer er stolt laget i Italia. De inneholder verdens fineste ingredienser, håndplukket og blandet av ekspert parfymerer i Frankrike. Parfyme har ikke behov for ord. Bare ett blikk er alt du trenger for å bli forelsket. Hver duft kommer med sitt eget humørbrett, en visuell inspirasjon av dufthistorien. 


Se duften komme til liv, det er som å lukte med øynene! Miss Kay er hver dag. Du er komplisert. De forstår det. De elsker det!  Hos Miss Kay er det ingenting som heter for mange parfymer. Du har en travel livsstil, og parfymen din vet det! Bytt parfyme så ofte du endrer humør. Hvorfor ikke samle på parfymer som du samler på sko?