Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Clean PRO Rose Quarz Brush BLUSH
Vår favoritt:
Personal Microderm PRO + Vacuum PINK
Salongens favoritt:
PMD Clean PRO Rose Quarz Brush WHITE

PMD Beauty

#BrilliantConfidence

PMD Beauty er et skjønnhetsselskap som tilbyr smarte hudpleieverktøy og hudpleieprodukter som ved hjelp av 1000-talls menn og kvinner over hele kloden lanserte PMD Beauty uten investorfinansiering eller tradisjonell stort budsjettmarkedsføring.

Etter hvert som tiden går fortsetter Pmd å tilby produkter av høy kvalitet som gjør at du kan føle deg best, og som lar deg gå ut i verden og oppfylle drømmene dine.

"Vi tror PMD Beauty kan styrke enkeltpersoner til å elske den de er og omfavne alt det livet har å tilby.»

- Sam Alexander, administrerende direktør

PMD er mye mer enn et skjønnhetsselskap...

... De er et merke som forplikter seg til å bygge tillit til huden din, ditt indre og DINE familier. #BrilliantConfidence en serie som fokuserer på  å være oppløftende, inspirerende og styrke menn og kvinner til å ha strålende tillit. PMD tror på at de kan styrke enkeltpersoner til å elske den de er og omfavne alt det livet har å tilby.

PMD tror på 

At alle kvinner og menn fortjener å føle seg trygg i sin egen hud og i hvem de er. Derfor begynte Pmd for ti år siden å lage smarte hudpleieverktøy som gjør det mulig for enkeltpersoner å gløde fra innsiden og ut. Pmd tror at med de riktige verktøyene og #BrilliantConfidence i hånden kan du være ustoppelig og oppnå noe.

Deres teknologi

Alle PMD Beauty-produkter gjennomgår grundige tester og forsøk for å sikre at de fortsetter å gi de lovede resultatene av høy kvalitet gjennom mange års bruk. Deres innovative produkter bruker banebrytende teknologi utviklet internt og støttet av vitenskap. Disse inkluderer patentert roterende plate (Personal Microderm), patentert pulserende vakuum (PMD Kiss), SonicGlow ™ (PMD Clean) og ActiveWarmth ™ (PMD Clean Pro) teknologier.

Personal Microderm Pro, revolusjonerende hjemmeprodukt mikrodermabrasjonsbehandlingseffekt

Eksfoliering

 • Fjerner død, tørr hud for en glattere og mykere hud.
 • Patenterte spinningsplater innebygd med aluminiumoksydkrystaller eksfolierer bort døde, tørre celler fra overflaten av huden.
 • Ved å fjerne denne døde hudcellebarrieren stimuleres ny cellevekst og glødende ungdommelig hud blir vist.

Vakuumsug

 • Aktiverer huden for en revitalisert glød
 • Perfekt kalibrert vakuumsug er kraften bak effektiv mikrodermabrasjon.
 • Suging øker sirkulasjonen og utløser hudens naturlige helingsprosess som øker kollagen og elastin og etterlater huden fast, frisk og strålende.
 • Personal Microderm fjerner det øverste laget av døde, tørre hudceller. Når denne barrieren er fjernet, kan hudpleieprodukter trenge gjennom 20 x dypere og maksimere fordelene med hudpleie

Pmd Clean, en smart ansiktsrensende enhet

 • SonicGlow Technology ™ – Med 7000 vibrasjoner per minutt fjerner Clean dypt hudens urenheter ved å bryte ned smuss og olje fra porene.
  Skjønnhet av silikon – Ved bruk av ultrahygienisk silikon er Clean luktbestandig, antibakteriell, allergivennlig og vanntett.
  Vårt problemfrie børstehode trenger aldri å skiftes ut.
  Tilpasses for alle hudtyper – Et kraftig renseapparat med bust som er forsiktig for alle hudtyper. Med fire moduler som kan tilpasses, gir Clean et komplett spekter av rensealternativer.
  Anti-Aging Ansiktsmassasje – Overlader hudpleieregimet ditt ved å bruke vår SonicGlow ™ -teknologi for å massere serum og fuktighetskrem til huden for et mer ungdommelig utseende.PMD gir tilbake 

Hvordan de sprer strålende tillit

I et forsøk på å spre strålende tillit til alle verdenshjørner, samarbeider de med en rekke ideelle organisasjoner hvis oppdrag er i tråd med Pmd sine  egne. En del av hvert salg på nettstedet deres blir donert til disse organisasjonene som inspirerer, løfter og støtter Pmd sitt oppdrag å spre #brilliantconfidence.

Gjennom årene har de kuratert og produsert en videoserie med tittelen #brilliantconfidence. Serien deler de styrkende historiene om menn og kvinner som legemliggjør Brilliant Confidence. Pmd sitt håp er at deling av disse historiene vil utløse den samme gløden av tillit til andre over hele verden.