Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Face Charcoal Bubble Mask
Vår favoritt:
Ultimate Salt Scrub
Salongens favoritt:
White Lily & Rose Body Lotion

Sanctuary Spa

Relax, Breathe and #LetGo

Sanctuary Spa er en anerkjent hud- og kroppsserie fra England. Historien til Sanctuary Spa startet i 1977 med en herlig søt kjærlighetserklæring i Covent Garden. En forelsket mann bygget et eget spa til sin verdenskjente ballerina kone, hvor hun kunne koble ut og slappe av.

Hud og kroppspleie serien har hentet sin inspirasjon fra spaet og er utviklet i samarbeid med hudterapeuter. De første Sanctuary Spa produktene ble lansert i 1988.

I dag er kroppsserien en av de største merkevarene innen Boots UK. Produktene ble lansert i Norge i 2014 og selges i utvalgte klinikker og nettbutikker.

Tanken bak Sanctuary Spa er at dette er mer enn kun skjønnhetsprodukter. De er utviklet for å gjenopplive og virke forfriskende på hud og sjel. Sanctuary Spa er produkter som skal gi deg følelsen av spa og velvære hjemme.

Produkter

Sanctuary Spa produkter er fullpakket med dyrebare oljer, rike smør og aktive ingredienser. Hver krem, skrubb og vask føles luksuriøs og er duftet med essensielle oljer og ekstrakter som hjelper de til å fungere effektivt. Våre orginale produkter er fortsatt bestselgere den dag i dag og fortsetter å vinne priser. Spesielt Sanctuary Spa Salt Scrub, Body Butter og Therapist’s Secret Facial Oil.

Samfunnsansvar

Vi jobber år for år for å prøve å berøre så mange mennesker som mulig med vennlighet. Fra å jobbe med veldedige organisasjoner gjennom årene, til å gi bort hundretusenvis av produkter til NHS-ansatte i løpet av juletiden for å bare si takk.

Sanctuary er på et oppdrag for å få kvinner til å slappe av, puste og #LetGo. Så vi har laget en film med råd fra kvinner som virkelig vet viktigheten av å gå tilbake nå og da å sette pris på livets dyrebare øyeblikk.