Aqua Peel

Diamanthudsliping på en ny måte

Aqua peel er en dyprensende behandling som forebygger og forbedrer en rekke hudproblemer. Den er svært effektiv på urenheter, tilstoppede porer, fjerner død hud og hudormer. Er også effektiv på dårlig sirkulasjon og tørr hud.  Passer for alle.

En behandling varer ca. 30 minutter. Noen kan oppleve en lett rødme etter behandlingen, men denne vil som regel roe seg i løpet av en time. Det er fullt mulig å gå rett på jobb eller andre avtaler rett etter behandlingen. Det anbefales en kur med behandlinger for å oppnå best mulig resultat - typisk 4-6 behandlinger.

Det er 4 steg i en Aqua Peel behandling

Steg 1: DYPRENS
Aqua Peels rense tip brukes med en spesiell Leen cleanser solution, som renser hudoverflaten og fjerner smuss og overflødig talg.

Steg 2: EKSFOLIERING
Aqua Peel exfoliate tip kan brukes med eller uten en lett kjemisk peeling (kombinasjon av glycol- og salisyl syre) som eksfolierer bort døde hudceller.

Steg 3: VAKUMSUG
Aqua Peel tip som lager et lett vakumsug som trekker til seg urenheter som ligger dypt inne i porene. Fjerner sorte prikker og urenheter.

Steg 4: INNSLUSING
Aqua Peel infusion tip brukes til å tilføre næringsstoffer til huden tilpasset kundens behov.

Behandlingen

Aqua peel er en behandling som gir en dyprens , tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Behandlingen gir umiddelbare resultater og huden etterlates fuktighet og glødende.
I behandlingen blir det utført en dyprens med vakumsug sammen med forskjellige typer serum. Dette vil øke blod- og lymfesirkulasjonen, samt døde hudceller og avfallsstoffer fjernes effektivt. Det blir tilført næringsstoffer på en effektiv måte utifra hvilke hudproblem og hudtilstand man har.