Hydraderm

En verdenssuksess med eksepsjonelle resultater og fornøyde kunder

I 1972 kreerte Guinot, som verdens ledende skjønnhetsmerke, den første avanserte maskinbaserte salongbehandlingen Hydradermie®. For første gang kunne en ioniseringsprosess hjelpe huden å absorbere produktene bedre. Denne patenterte Guinotmetoden overfører energi til cellene og sikrer en rask og effektiv distribusjon av aktive ingredienser dypere ned i huden.

Hydradermiebehandlingene® er et synlig alternativ til mer inngripende kosmetiske behandlinger og de avsluttes med en behagelig massasje. Spesialtilpassede geléer og strøm sluser produktene dypt ned i huden og etterlater den med en helt ny glød og vitalitet. Resultatene er helt fantastiske! Allerede etter første behandling har tester vist:

·       -53% reduksjon i dybden av rynker
·       +52% økning i hudens fuktnivå

Hydraderm Cellular Energy-maskinen tilbyr følgende behandlinger:

HYDRADERMIE YOUTH - Skreddersydd behandling etter hudens behov

Dynamisk ionisering gir energi til cellene og sikrer rask og effektiv distribusjon av de aktive ingrediensene i serumene.  Oksygenering med thermal effekt stimulerer celleaktiviteten og gjenoppretter hudens glød ved at den booster cellenes oksygenopptak og hudens mikrosirkulasjon. De forskjellige spesialtilpassede serumene jobber målrettet mot:

·      Dehydrert hud
·      Tørr hud
·      Næringsfattig hud
·      Voksen hud
·      Sensitiv hud
·      Fet hud
·      Pigmentforandringer
·      Forberedelse og reparasjon av hud ifbm soling

HYDRADERMIE LIFT – Øyeblikkelig løft
Behandlingen jobber dypt i huden ved bruk av anti-ageing drenasje og stimulering av ansiktsmusklene ved hjelp av elektroder. På bare noen minutter vil ansiktet fremstå yngre og synlig løftet.

EYE LIFT – Løftende øyebehandling som reduserer tegn på aldring og tretthet.
I behandlingen brukes en drenerende massasje og stimulering av de delikate øyemusklene ved hjelp av elektroder. Øyepartiet fremstår synlig forynget.