MicroGold

Microchanneling - New Technology

Mesoterapi stammer fra det greske ordet meso som betyr «midten», og therapeia som betyr «å behandle medisinsk». I prinsipp betyr dette at man ønsker å behandle det midterste hudlaget, dermis ved å tilføre næringstoffer og aktive ingredienser til huden gjennom mikroinjeksjoner eller microneedling.

MicroGold er blant de første i sitt slag med mikrokanalteknologi, som er tynnere enn et menneskehår. Den er designet for smertefri og effektiv levering av hudprodukter. MicroGold er enkel å bruke, mild for kunden, og kan anvendes til det meste.

Micro Botox er en ny behandling med MicroGold hvor vi bruker Botox til å behandle f.eks. store porer og fine linjer og rynker. MicroGold er Servitas eget produkt og er selvfølgelig CE-merket. MicroGold består av en beholder og et nålhus med 20 nåler. De supertynne nålene er laget av titan og er belagt med gull. Når nålene presses inn i huden, åpnes beholderen og produktet strømmer ned gjennom kanaler i nålene. MicroGold er et gullbelagt mikrokanalleveringssystem med hard kjernenål som smertefritt leverer tilpassede produkter inn i huden.