PureBeau

Beauty in perfection


 PureBeau Permanent Makeup

Siden PUREBEAU ble grunnlagt på slutten av nittitallet, har ‘Natural Perfection of Beauty’ vært deres ledende prinsipp. I løpet av det siste tiåret har PureBeau sin unike teknologi og fargehåndtering gjort de til et av verdens ledende PMU-merker.

Permanent makeup (PMU) er en kosmetisk tatovering som forsterker ansiktstrekk og kan erstatte hverdagsmakeup. Nye metoder gir svært naturlig og myke resultater noe som gjør at flere og flere kunder benytter seg av denne behandlingen. Vi tilbyr kurs i permanent makeup; lepper, eyeliner og bryn. 

Det er også para-medisinske applikasjoner for mikropigmentering, for eksempel repigmentering etter mastektomyareola, samt kamuflerende arr og skallede områder i hodebunnen, spaltet leppe. Kunder som sliter med trichotillinania, alopecia, viteligo og mye mer.

PureBeau Microblading

Microblading utføres med – som det forklarer seg med ordet – mikrosmå «knivblad» som gir effekten av supertynne hår under eller isteden for øyebrynshår. De lages med farge som sitter semi-permanent.

Hovedforskjell mellom microblading og permanent makeup er at man med microblading kan lage tynnere mer crispy hår, og lettere få et mer naturlig resultat.

Microblading ser derfor enda mer naturlig ut enn permanent makeup, da hårene smelter inn sammen med kundens. Kombinasjonen microblading og permanent makeup av bryn er også helt fantastisk og gir er unikt resultat. Det vil også gi veldig godt resultat som hårpåtegning over en skygge. Permanent makeup brukes som ett tilleggsalternativ og til heldekking med farge i øyebryn, til full eller delvis farging av lepper og eyeliner.

Behersker du begge metoder blir du tryggere som terapeut og kan utføre flere teknikker, kombinasjoner av disse og utføre korrigeringer.

Ved microblading blir fargen implementert nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering.  Hårstråene vi lager blir veldig skarpe og ser helt naturlige ut, men det er ikke like holdbart som permanent makeup. Dette er viktig å opplyse kunden om. Naturlig resultat tilsier oftere påfyll på farge. 

Farge i microblading «hår» sitter ikke like lenge som farge i permanent makeup «hår», men det er kanskje helt ok for de som skulle være i tvil om dette er noe de ønsker å gjøre permanent. Det trengs 1 – 2 etterfyll og varigheten er mellom 6 -18 mnd (dette varierer også en del), men man anbefaler påfyll 1-2 ganger pr år for å vedlikeholde fargen.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. 

Fargen matches klientens egen for at hårstråene skal blende inn med de naturlige hårene. Med en gang etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når resultatet har helet i løpet av 3 ukers tid. 

Klienten må da komme tilbake for påfyll for å perfeksjonere brynene. Det er vanskelig å vite på forhånd hvordan akkurat den hudtypen vil holde på fargen, og det er derfor viktig at man har påfyllet inkludert i prisen. 

Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 3-4 uker. Det samme gjelder tradisjonell permanent makeup med maskin.

PureBeau Fibroblast

Purebeau Fibroblast er en revolusjonerende behandling som fjerner rynker og arr med kun overflateberøring av huden. Behandlingen kan ha tilsvarende effekt på arr og rynker som kosmetiske inngrep, og kan derfor være en god erstatning for de som vil fjerne rynker og stramme opp slapp hud uten kirugi. Behandlingen gir svært god inntjening til klinikk, og er et rimelig og sikkert alternativt for kunden til kirurgi. Fibroblast gir langvarige og svært gode resultater.

Fibroblast er en overflatebehandling av huden med en plasmapenn og plasmablits som lager kontrollert traume i huden til kunden. Behandlingn utføres med egne teknikker for å stramme opp slapp hud og rynker samt skape hudfornyelse. Resultatene kan være tilsvarende plastisk kirurgi for kunden. Behandlingen brukes både til å fjerne rynker, arr og slapp hud, samt at den også gir meget gode resultater på pigmentflekker. Kan brukes både i ansikt og kropp. Purebeau Fibroblast er godkjent utstyr fra Tyskland og er allerede velprøvd og brukt i flere år i resten av Europa, behandlingen kom til Norge høsten 2017.

Vi distribuerer og selger Purebeau maskiner og utstyr til kosmetiske sykepleiere, leger og etablerte hudpleiere med erfaring i dermatologi. For å få kjøpe og jobbe med maskinen må du sertifiseres med kurs holdt hos Beauty Products AS

Hva er Purebeau Fibroblast plasmapenn:

 • Innovativ behandling innen estetisk medisin
 • Alternativ til kirurgi på rynker, slapp hud, arr og flekker
 • Umiddelbare resultater. Kan brukes i hele ansiktet og hals
 • Behandlingen leverer kontrollert varme til huden uten å skape sår
 • Minimalt med smerter og nedetid på huden
 • Kunden kan umiddelbart gjenoppta regelmessige aktiviteter
 • Lave kostnader sammenlignet med kirurgi
 • Langvarige resultater
 • Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.

Hvilke områder brukes Purebeau Fibroblast på:

 • Oppstramming av huden på øvre og nedre øyelokk.
 • Oppstramming og fjerning av linjer  langs kjeveline, overleppe, under øyne og rundt munnen.
 • Strekkmerker, arr,  vorter, utvekster, pigment og tatoveringer