Bestselgere
og favoritter

Disse utvalgte produktene er de innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Sun-C SPF 40
Vår favoritt:
Exfoliating Enzyme
Salongens favoritt:
Anti Aging Eye Cream

Nimue Skin Technology

En derma-cosmeceutical serie fra Sør Afrika.

Nimue er skreddersydd for å dekke alle grunnleggende behov for ulike hudtyper og hudtilstander. Produktene ble utviklet i 1994, opprinnelig for det medisinske markedet, produktene ble brukt til før og etter medisinsk-operative prosedyrer. Siden da har Nimue utviklet seg til å bli et internasjonalt anerkjent merke for sine innovative formular og sin banebrytende teknologi.

Produktene er satt sammen av effektive kombinasjoner av eksepsjonelle ingredienser sammen med vitenskapelig beviste leveringssystemer.

Leveringssystemene frakter de aktive ingrediensene ned til cellenivå, som muliggjør en medisinskliknende virkning i huden. Nimue benytter de mest virkningsfulle og aktive stoffer baserte på det siste innen vitenskapen. Ingrediensene er hentet fra både bioteknologi og naturlige kilder, og er klinisk bevist svært effektive på sine områder.

Produktene inneholder bla. Alpha Hydroxy syrer (AHA), Alpha Lipoic Acid, Vitaminer A, C, E, Enzymer, flere ulike pigmenthemmere, peptider, planteekstrakter, (f.eks. Soyabean, RiceProtein, Kigelia Africana me flere) og eteriske oljer.

Nimue tilbyr hudscanning i sin hudanalyse hvor det ved hjelp av et spesialutviklet hudanalyseapparat er er mulig å «se gjennom» den synlige hudoverflaten. Apparatet kan avdekke tilstander på og under huden slik som pigmentflekker, linjer og rynker samt bakterier som kan forårsake akne. Dette i kombinasjon med en hudanalyse og behandling utført av sertifisert hudterapeut gir deg som kunde en trygghet i at du alltid er garantert de beste produkter for akkurat din hud. Vi bruker Observe Skinscanner i kombinasjon med nimue.

Ønsker du å vite med om nimue kan du lese her

Produktene

Nimue sine produkter tilfører huden optimale konsentrasjoner med bla. antioksidanter, aminosyrer, peptider, vitaminer (vitamin a, c og e), AHA-complex, Hydarting Bio-complex, hyaluronsyre, alpha lipoic acid med fler. Nimue bruker et eget patentert og vitenskapelig bevist leveringssystem som sørger for å frakte de aktive ingrediensene dypt ned i huden.  Produktene til Nimue vekker huden og restarter funksjonene, hjelper huden med å balansere fuktighetsnivået og gjenoppretter barrierefunksjonen. Resultatet er en sterkere hud med økt vitalitet og ungdommelighet. Nimue er en komplett serie for deg som ønsker en fornyet hudstruktur, og har i tillegg enkelt produkter for deg som ønsker hjelp til å løse et spesifikt problem.

 • Normaliserer cellefunksjonen og keratiniseringen
 • Fremmer kollagenproduksjonen
 • Forbedrer hudtonen og hudstrukturen
 • Lærer opp huden til å fukte seg selv og holde på fuktigheten
 • Forbedrer og forebygger synlige aldringstegn
 • Regulerer og normaliserer taglproduksjonen
 • Forebygger og reduserer hyperpigmentering
 • Strammer opp slapp hud

Produktene inneholder ingen parabener eller fargestoffer og er tilpasset alle hudtyper og hudtilstander i alle aldre.

Hudklassifikasjoner

 • Miljøskadet hud – en hud med synlige tegn på tidlig aldring også kalt fotoaldring. Det kan være skader fra eksterne miljøfaktorer som feks. forurensning, sol, vær og vind og kan vises som bla.  linjer, rynker, store porer, grå og gusten hud. Huden kan også oppleves stresset og i ubalanse.
 • Problem hud – kan også klassifiseres som en hud med akne i varierende grad. En problem hud kan ha synlige akneutrbudd, store porer, mye overflødig talg, være rødsmusset og i ubalanse. Problemhud kan oppstå i alle aldre og er ofte også sett som voksenakne.
 • Interaktiv hud – en sensitiv hud er en hud som reagerer lett på produkter og ytre påvirkninger. Huden kan føles rød, varm, stram flassende og irritert. En sensitiv hudtilstand kan oppstå i alle hudtyper både, tørr, fet og problemhud. Hvis en fet hudtype blir sensitiv, har det ofte en sammenheng med fuktighets- og fettbalansen i huden. Dersom huden er fuktfattig eller tørr kan den lettere bli irritert som igjen kan gi ulike reaksjoner. I slike tilfeller er det viktig å få opp igjen fuktighetsbalansen til huden og ikke overstimulere den med peelinger og uttørkende produkter.
 • Hyperpigmentert hud – en hud med synlig, ujevn pigmentering. Mørke flekker etter soling, kan også oppstå i en problemhud med aknearr hvor arrene fremtrer som mørke.

Behandlinger

De profesjonelle behandlingsproduktene i Nimue tilfører optimale konsentrasjoner av farmasøytiske næringsstoffer, antioksidanter, peptider og andre kraftige aktive ingredienser for å aktivt forbedre hudens helse og utseende. Nimue er en dynamisk merkevare og innovatør i hudpleiemarkedet som kontinuerlig jobber
aktivt for å være best mulig tilpasset dagens hudpleiemarked.