Bestselgere
og favoritter

Disse utvalgte produktene er de innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Vita B Cream
Vår favoritt:
E.X.F.O. Cleanse
Salongens favoritt:
P.O.S.T. Recovery Cream

pHformula

Eksperten på hud resurfacing

pHformula kommer opprinnelig fra Sør-Afrika. Petru van Zyl som er geniet bak serien har jobbet mye i Europa, Australia, Storbritannia, Skandinavia, De forente arabiske emirater, Russland, Sør-Amerika, Sør-Korea og USA.
I løpet av denne tiden forsket hun aktivt på hudbiologi, så vel som den siste tilgjengelige informasjonen om kosmetisk kjemi, og etterlot henne en lidenskapelig interesse for å utvikle et dermatologisk skin resurfacing system.

I dag har pHformula sin base i Barcelona, ​​Spania. Petru er fortsatt grunnlegger og administrerende direktør for pHformula - det første profesjonelle hudresurfacing systemet som brukes av hudspesialister over hele verden. Petru utvider stadig sin enorme erfaring og kunnskap mens hun holder seg oppdatert på, og ofte leder, den store fremgangen og fremskritt innen feltet. Hun samarbeider tett med flere internasjonalt anerkjente kjente forskere, hudleger, plastikk og estetiske kirurger.

Produktene

pHformula er en komplett hudpleieserie til både behandling og til hjemmebruk. Hjemmeproduktene sørger for optimalt resultat etter behandling, men er også med på å preppe og forberede huden i forkant. Produktene inneholder unike kombinasjoner av Pharmaceuticals graderte resurfacing ingredienser som ulike syrer.

pHformula sitt unike leveringssystem PH-DVC™ sørger for at de aktive ingrediensene blir levert dit dem skal før de begynner å jobbe. Dette gjør at «nedetiden» på huden er svært liten.

Behandlinger

Behandlingssystemet til pHformula er basert på tanken om å gjenopprette celler og vev slik at man får en normal funksjon på alle de ulike lagene i huden. pHformula jobber med hudtilstander, ikke hudtyper.
Målet er å skape en dyptvirkende kontrollert kjemisk peel som gir gode resultater med minimal nedetid. 
pHformula er en serie med få behandlingsprodukter som kan brukes og kombineres på mange måter. pHformula skiller seg ut fra de fleste andre cosmeceutical serier på markedet fordi det er skreddersydde penslinger til 5 forskjellige hudtilstander:

·      AGE
·      MELA (pigment)
·      AKNE
·      KRONISK RØDHET
·      TØRR HUD

som igjen har 3 forskjellige styrker der styrke nr 3 tilhører pHformula MD og kan legges opp til tre lag. Dette gjør at muligheten for å skreddersy behandlingene til hver enkel klient er stor.
De fleste syrepenslingene er selvnøytraliserende, noe som gjør at de også egner seg godt i kombinasjon med microneedling. 

Protonpen

pHformula har også lansert Protonpen!
Denne nye og spesielle teknologien skal jobbe i synergi med alle deres hudfornyende løsninger. Fordeler med terapi med PROTONPEN:

• Synergistisk interaksjon med løsninger for hudfornyelse
• Trådløst, oppladbart og lett verktøy
• Individuell innstilling av nåledybde for optimale resultater


Samfunnsansvar

POINT KREMER FRA PHFORMULA
«The Point is to make a difference»

Den 24. november 2015 mistet Petru den viktigste personen i livet, faren. I mai samme år ble han diagnostisert med en av vår tids mest ødeleggende sykdommer - Motor Neuron Disease (MND), også kalt Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS). Petru hjalp til med å ta vare på faren sin til den dagen han gikk videre. Det var en opplevelse som ville forandre livet hennes for alltid.

Å miste faren til denne sykdommen førte til at Petru viet POINT-linjen til ham. POINT-initiativets mål er å være et redskap for å skape bevissthet og støtte ulike MND-stiftelser globalt. POINT vil bidra med innsamling for å skape bevissthet og gi personlig støtte til familiene som er berørt.