Beauty Products sine lokaler i bunn av Gruneløkka
en lett forklaring

For deg som kunde

Det skal lønne seg å være kunde hos Beauty Products, vi ønsker å gi  tilbake! Vi tilbyr lojalitetsbonus til våre kunder basert på årlig omsetning.
Bonusen følger ulike trinn basert på portefølje og omsetningsvekst. Alle våre kunder har lik forutsetning for å oppnå årlig bonus. Kontakt din Key Account Manger i Beauty Products for å lære mer om vår gunstige bonusavtale.
Bestillingsrutiner
Vårt mål er å gi alle våre kunder kvalitet og service i alle ledd. Vi gjør alltid  vårt ytterste for å levere bestilte varer så raskt og korrekt som mulig. For at vi skal kunne oppnå dette er det viktig at bestillinger til oss er korrekte, enten de mottas muntlig eller skriftlig. For større bestillinger foretrekker vi  bestillingskjema ved bestilling på mail til: kundeservice@beautyproducts.no
Våre lokaler
Vi holder til sentralt i Oslo sentrum, rett ved legevakten nederst på Grunerløkka. Vi tilbyr store, lyse og delikate kurslokaler med plass til opptil 40 personer på kurs/event. For større event benytter vi oss av fasilitetene på Anker Hotell vis a vis kontoret. Vi kan også tilby deg som kunde gunstige priser på hotellovernatting dersom du kommer langveisfra for å delta på kurs. Vi tilbyr topp moderne utstyr og maskiner, og du er alltid hjertelig velkommen innom for å se vårt showrom hvor alle våre serier og apparater er utstilt.
Våre kurs
For å kunne jobbe med og være forhandler av våre hudpleie, makeup og medisinskeserier må du være utdannet hudterapeut / makeupartis / kosmetisk sykepleier og du må være sertifisert med kurs fra oss i den aktuelle serien. Vi tilbyr kurs i alle våre hovedsserier flere ganger i året, disse, samt påmelding finner du under våre kurssider. Våre dedikerte kursholdere har lang erfaring fra bransjen, både fra leverandørsiden og som klinikkdrivere og vil gjøre deg tygg på serien før du begynner å jobbe med den. Våre kursholdere skal engasjere, begeistre og motivere deg, og i ettertid av kurs vil du få tildelt en Key Account Manager som vil følge deg videre. Kontakt gjerne vår kundeservice avdeling for kurs utover oppsatte datoer eller andre mindre serier.