Vokssystemer

Vi har alt du trenger til voksbehandlinger!

Clean and Easy

Waxing made simple

Siden oppstarten for over et tiår siden har clean + easy® raskt steget til å bli ledende innen den profesjonelle spaindustrien med sitt innovative voks-system, suveren kvalitet og utvalg av voks. clean + easy® anerkjenner den aktive og noen ganger hektiske livsstilen til dagens kvinner, og de ønsker å imøtekomme deres tidsplan ved å tilby raske, effektive og enkle metoder for hårfjerning. Brukervennligheten, rask påføring og uanstrengt opprydding er viktige funksjoner som gjør dette systemet til en suksess.

Clean + easy® ble anskaffet av American International Industries i år 2000 og utvidet til å omfatte en hel serie med voksvoksingstjenester, behandlinger før og etter voks, parafinvoksanlegg og et bredt utvalg av hjemmepleieprodukter, inkludert mikrobølgeovne voks, hårfjerning, elektrolyse og kremblekemidler. clean + easy® har et produkt som forenkler alles hårfjerningsbehov, og dermed slagordet deres: Waxing Made Simple!

clean+easy Nettside.

PHD

Safe waxing

Det mest trygge, effektive og hygieniske voksmerket som du kan bruke.

Phd Safewax er det originale og beste applikasjonsvoksingssystemet. Bare Phd Safewax tilbyr et patentert engangs vokshode som lar deg utføre en rask, jevn behandling uten å bruke spatler, noe som gjør det fri for risikoen for forurensning på tvers av klienter forårsaket av dobbel dypping eller tilbakestrømning.

Tilby kundene dine en rask, jevn, effektiv og fremfor alt trygg voksingstjeneste med Phd Safewax.

Phd Safewax er en effektiv, hygienisk metode for voksing av intimområdet. Hygiene er viktig når man behandler intime områder, Phd Safewax gir både terapeut og klient sjelefred.

PHD Nettside.

GIGI 

Gode ting kommer til de som vokser. 

GiGi, det mest pålitelige merket blant profesjonelle.

I 1972 ble  GiGi  født, for alltid å endre hårfjerningsindustrien. GiGi, som er laget i troen på at salonghårfjerning skal være en intim og personlig opplevelse og ikke bare en rutinemessig service, har vært dedikert til å konsekvent  gjenoppfinne kunsten å vokse  og holde seg foran kurven gjennom å sette bransjetrender med produkter, tjenester og teknikker over 40 år. Glatt, feilfri, hårfri hud er en rettighet, ikke et privilegium, og alle voks er ikke utviklet likt. Stol på kundenes hud til ekspertene.

GiGi Nettside.

Ro.ial

For en bærekraftig fremtid

Ro.ial er et ledende selskap i Italia innen produksjon av ikke-vevde og airlaid profesjonelle engangsartikler. Alle produktene er laget med respekt for miljøet.

ORGANISKE RÅMATERIALER FOR KROPPSVARE

Utvalget av produkter dedikert til velværeområdet inkluderer engangshåndklær og profesjonelle hårfjerningsvoks laget av bærekraftige råvarer. Roial Bio-håndkleet, i tillegg til å sikre en perfekt absorberingsevne, er biologisk nedbrytbart og komposterbart, for redusert miljøpåvirkning. Organiske hårfjerningsvoks er laget av miljøvennlige råvarer av høy kvalitet og organiske planteekstrakter. Uten syntetiske dufter, silikoner, parabener, mineraloljer og GMOer.

Ro.ial = Grønt

Ro.ial har vært aktive i over 25 år innen engangsprodukter, og deres produksjon er oppmerksom på miljøvern. Ved å bruke biologisk nedbrytbare materialer og bearbeidet i en grønn fabrikk, tilbyr de økologiske løsninger for Ho.re.Ca og velværeindustrien.

Ro.ial tror Green er en ekte livsfilosofi. Deres produksjonsanlegg drives av solenergi og bruker bærekraftige råvarer i samsvar med reglene for ansvarlig forvaltning av ressurser og som kommer fra sertifiserte anlegg.

Miljøvernet, sikkerheten til produktene deres og den reduserte miljøpåvirkningen fra hvert trinn i produksjonen er kriteriene som styrer de, dag etter dag. Roial Bio-linjen er resultatet av det kontinuerlige søket etter innovative løsninger som garanterer høye krav til kvalitet, hygiene og bærekraft.

I tillegg til å sikre samsvar med materialer, bruker Ro.ial biologisk nedbrytbare, komposterbare og ansvarlig råvarer. Trefibrene som de bruker er FSC-sertifiserte og kommer fra skog forvaltet i henhold til strenge miljømessige, sosiale og økonomiske standarder.

Ro.ial Nettside.