Harmony (Gelish)

Vi er forpliktet til deg, negleteknikker

Hand & Nail Harmony produkter er laget for profesjonelle negleteknikere. Høyeste kvalitets produkter er populært i skjønnhetssalonger i hele verden. Hand & Nail Harmony handler ikke bare om produkter, men også om mennesker og deres erfaring bak dem. Bak merke står både kunnskap og erfaring. Innovative produkter designet for negletekniker og deres behov, men designet også for kunder og deres stadig høyere forventninger. Gelish Soak-Off Gel Polish revolusjonerte bransjen. Gelish var det første gelpoleret som ble pakket i en flaske, med en børste, som en rask, enkel og effektiv gelpåføringsprosess. Siden 2009 har Gelish produsert over 100 farger og teller, og solgt i over 80 land over hele verden.

Bak Hand & Nail Harmony er det undermerker som er populære blant mottakerne. Blant dem finner du f.eks. Gelish soak off gel polish, Gelish DIP Powder system, ProHesion Powder+Liquid System, Art Form Gels, Gelish PolyGel, innovative Led lamper og Gelish Go File Hybrid Electic File.

Hand&Nail Harmony ble etablert i 2009 av Danny Haile

Før denne utviklingen gjorde Haile seg bemerket på neglekonkurransekretsen mens han jobbet i sitt første oppstartsselskap. Han har vunnet over 60 priser i USA og over hele verden. Haile var mer kjent for sin presisjon i arbeidet med akrylprodukter og ble erklært to ganger internasjonal mester, med spesialisering i konkurranse rosa og hvite akryl negler. Hans lidenskap førte til hans rolle som produktutvikler hvor han fant seg til å rådføre seg med de beste selskapene i bransjen.

Hailes erfaringer gjorde at han kunne se et behov for å fylle et hull i markedet. Ideen om å slå sammen gel og flaske, opprettet Haile, det som nå er populært kjent som Gelish.

Selskapets vekst fortsetter å utvikle seg og Nail Alliance - Nord-Amerika fortsetter å tilby overlegne produkter og dekker etterspørselen fra bransjen. Som Danny Haile selv har sagt "flotte produkter oppnår store ting."

Samfunnsansvar

Gi salongindustrien med alle verktøyene som trengs for å gjøre salongbedrifter enda mer vellykkede med det nyeste og beste innen negleprodukter.

Forstå behovene til salongindustrien. Som negleprofesjonelle har vi en klar forståelse av bransjen og etterspørselen etter produkter og tjenester av høyeste kvalitet - det er grunnen til at kvalitet har og alltid vil være vår første prioritet.

Bygg en fordel i bransjen som produsent av topp moderne negler som yter på høyeste nivå mens de overholder mottoet "Klar fra starten".

Gi mulighet for læring gjennom riktig utdanning og opplæringskurs innenlands og internasjonalt.