Negleutstyr

Vi har alt du trenger av av negleutstyr til din salong!

KUPA Inc

For tiden tilbyr Kupa en omfattende serie med el-fil (elektrisk fil) for alle nivåer av negletekniker. Den nyeste modellen er Portable ManiPro Passport med den "aller første Acetone Resistant Control Box". Nail Professionals overalt har snakket og har kåret ManiPro Passport til # 1 elektrisk neglefil for neglefagfolk av lesere i både Nail Magazine Readers Choice Awards og NailPro Magazine Awards.

KUPA Inc Nettside.

ibd Beauty

Vi fører kun gelsystem og gellakk.

I over fire tiår har IBD, også kjent som International Beauty Design, vært ledende innen neglepleieindustrien, og dominerte markedet med teknologi i verdensklasse og enestående innovasjon. Som en pålitelig guide for toppspikerprofessorer over hele verden, har ibd utviklet ikoniske formler, som Hard Gel-segmentet vårt, som har blitt en bestselger og må-ha blant de beste negleteknikerne i bransjen.

ibd Beuty Nettside.

EDKO

Vi fører for øyeblikket kun akrylsystem.

EdKo Nail systems er lidenskapsprosjektet startet av to av verdens mest respekterte negle manikyrister. I løpet av de siste 18 årene har Edange Frederic og Emese Koppanyi reist til over tjue forskjellige land for å konkurrere, trene og gjøre navn. Deres nøyaktighet er bevist av paret etter å ha vunnet over 60 internasjonale priser, og er for tiden rangert blant de 10 beste negleteknikerne i verden.

EDKO-MERKET FORKYNNER PRESISJON, TEKNOLOGI OG TILBYR DEN MEST UNIKE ÆSTETIKEN I VERDEN.

EDKO Nettside.

EzFlow

Laget for og av Nail Techs

Vi fører kun EzFlow akrylpulver.

I over 25 år har EzFlow® formulert produkter for negleindustrien ved hjelp av de nyeste teknologiene som er tilgjengelige. Inspirert av talentfulle negleartister, utvikler og markedsfører EzFlow fantasifulle produkter som støtter kreativ visjon. Vi har formet veksten innen neglekunst med høyytelsesprodukter og innovasjoner som har satt industristandarden.

EzFlow Nettside.