Bestselgere
og favoritter

Disse utvalgte produktene er de innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Exquisage Cream
Vår favoritt:
Stimulskin Multi-Corrective Splash-Mask Lotion
Salongens favoritt:
Intral Serum

Darphin

Vitenskaplig presisjon for å forsterke naturens kraftige essenser.

Darphin er en profesjonell, botanisk hudpleieserie med de ypperste ingrediensene hentet i fra planteriket. Filosofien bak serien er basert på nydelige, rene plantedufter, oljer og lette friske
serumer. Oljene er 100 prosent økologiske og fri for parabener.

Produktene gir en deg en optimal og luksuriøs følelse med sine nydelige dufter, delikate konsistenser og farger. Darphin er en hudpleieserie fra Paris, og tilbys utelukkende i spa og hudpleiesalonger i Norge.

Instituttes arv

I 1958, var den kosmetiske industrien i sin tidlige barndom og Paris var knutepunktet for kreativitet. Dette var året da Pierre Darphin, en Parisisk kinesioterapeut, skapte Darphin Instituttet og hans kosmetiske velværelinje. Hans sterke meninger, høye standard og urokkelige insisteringer satte stadig nye standarder for kosmetisk ansiktsbehandlinger og service. Mer enn femtiår senere, blir Pierre Darphin’s perfeksjonisme, selektivitet og lidenskapelige oppmerksomhetrundt detaljer gjenskapt i hver eneste olje, serum og krem.

Produktene

Darphin sine produkter er basert på en høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter, rene eteriske oljer og vitenskapelig konstruerte ingredienser for å gi maksimale resultater. Darphin skreddersyr sine produkter og produktlinjer tilpasset hver enkelt hudtype. Darphins hudpleiekonsept bygger på en lag på lag filosofi, et tre stegs layering system som består av serum, aroma care og krem. Konseptet gir intensiv behandling av alle hudlagene og umiddelbare samt langvarige resultater. I tillegg skaper Darphin sine produkter harmoni og balanse i huden og legger grunnlaget for en levende og sunn hud.

Slik fungerer de tre trinnene i hudpleien til Darphin:

Serum

Darphin sine serum er konsentrater fra de mest aktive planteekstraktene spesielt tilpasset ubalanse i huden for ulike hudtyper. Darphin har 16 ulike serum i sitt produktsortiment som følger de ulike linjene.

Aroma Care

Aroma Care er eteriske og essensielle oljer med ulike, spesifikke egenskaper. Produktene kommer både for hud og for kropp. Aller mest kjent er Darphin for sine velduftende oljer, Aromatic Care som brukes om natten som et forsterkendeåtte trinn i hudpleierutinen. Aromatic Care (oljene) finnes i åtte ulike varianter for ansikt og en for kropp/hår. Du finner også Aroma Care i flere av Darphin sine oljer og balmer.

Krem

Med rene planteekstrakter og kaldpresset vegetabilske oljer gir Darphin deg et bredt utvalg av dag- og nattkremer. Kremene strekker seg fra lette lotions/fluider, til fuktighetsgivende kremer, till svært næringsrike kremer og balmer som alle er utviklet til de ulike hudtypene,  og satt i ulike kategorier. Flere av kremene er tilhørende et serum, men både serum, Aromatic Care og kremene kan brukes om hverandre.

Darphin tilbyr også ekstra produkter for hjemmebruk som omfatter flere ulike renseprodukter, peelinger, masker, øyeprodukter, håndkrem, solkremer og kroppsprodukter.

Behandlinger

Darphin skreddersyr behandlinger etter kundens behov. Darphin er kjent for sitt velværeprogram som inneholder Darphin’s egen signatur massasje – og behandlingsteknikker – designet for å optimalisere effekten av de ulike produktlinjene. Darphin mener at hver applikasjon skal være en glede og en oppløftende opplevelse. Darphin inviterer deg til å hengi deg til sine produkter og belønner deg med gleden av deres perfeksjonisme.