Bestselgere
og favoritter

Disse utvalgte produktene er de innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Creme Riche Anti-Rides
Vår favoritt:
Hydra Summum
Salongens favoritt:
Hydra Finish

Guinot

Fransk profesjonell hudpleieserie - fortsatt verdensledende etter nesten 50 år!

Guinot har satt standarden for eksellense gjennom sine resultatorienterte profesjonelle spa-behandlinger kombinert med en prisvinnende kolleksjon av ansikts-, kropps- og solprodukter. Banebrytende forskning, avansert teknologi og kompromissløs kvalitet har gjort Guinot til et ledende hudpleiemerke i over fire tiår. Guinots eksklusive Hydradermiebehandlinger er verdenskjente for sine enestående resultater og lojale kunder. En unik og stor innovasjon som gir rask og dyp penetrasjon av ioniserte ingredienser.

I dag er Guinot representert i 78 land med over 11 000 egne hudpleiesalonger. Over 2000 av de ligger i Frankrike der de er kjent som et referansepunkt i hudpleiebransjen.

Guinots laboratorium hører til en sjelden kategori innen kosmetiske produsenter som har blitt sertifisert med to kvalitetsstempler av Bureau VERITAS International Certification. Det ISO-sertifiserte laboratoriet har farmasøytisk standard og er ledende innen sitt felt med en rekke patenterte komplekser. De forsker kontinuerlig på nye aktive ingredienser for hele tiden å tilstrebe seg bedre produkter og effektivitet i behandlingene. For å observere dette har de laget en pilot-hudpleiesalong i sitt forsknings- og utviklingssenter.

Guinot er eksklusivt for hudpleiesalonger og overbeviste om at kombinasjonen av faglig kompetanse, veiledning og riktige produkter gir det beste resultatet. Velvære og pleie står i hovedfokus ved behandlingene som er svært effektive, resultatorienterte og behagelige.

Produkter

Guinot gir deg en komplett plantebasert hudpleieserie som kombinerer de beste råvarene fra naturen med høyteknologisk vitenskap. Målet er å tilby de beste produktene med effektive aktive ingredienser i optimale konsentrasjoner.

Som en pionér innenfor anti-ageing forskning bruker Guinot aktive ingredienser som er mer effektive og som gir spektakulære resultater for huden. Som en del av dette var Guinots laboratorium det første i verden til å inkorporere det legendariske Cellular Life Complex i kremer. Cellular Life Complex består av 56 aktive biologiske ingredienser som virker unikt cellefornyende og gjenoppbyggende på huden. Det blir også brukt på sykehus for å gjenskape ny hud og behandle pasienter med bl.a. alvorlige brannskader. Age Logic-linjen kan i tillegg takke sin celle- regenererende evne til ATP; et biologisk molekyl som tilfører energi og booster cellene som ikke lenger er like aktive.

Utvalget er bredt  - i tillegg til å ha produkter til alle hudtyper og problemområder finnes også egne linjer for kropp, sol og menn. De milde produktene innbyr til en sanselig nytelse og velvære med fantastiske konsistenser og dufter.

Etisk hudpleie

Guinot er et selskap som har som mål å respektere miljøet. Ikke bare i sine produkter og produksjonsmetoder, men også i de aktive ingrediensene og forpakningene de velger å bruke.

·      Produktene er ikke testet på dyr

·      Produktene er uten parabener

·      De aktive ingrediensene er hentet fra fornybare planter og er helt fri for genmodifisering

·      Alle produktene er sporbare

Behandlinger

I nesten 50 år har Guinot i samarbeid med forskere og skjønnhetseksperter utviklet velværebehandlinger som er kjent verden over for sine unike og gode resultater. Guinot tilbyr et bredt utvalg av ansikts- og kroppsbehandlinger til alle hudtyper og aldre.

Hydradermie og Technispa er to av deres aller mest kjente behandlinger der de benytter avansert teknologi eksklusivt for Guinot. Apparatet som brukes ved en hydradermiebehandling sluser aktive ingredienser dypt ned i huden ved hjelp av spesialtilpassede geléer og strøm. Behandlingen er fantastisk behagelig og gir umiddelbare synlige resultater. I tillegg tilbyr Guinot manuelle behandlinger til ansikt og kropp med bl.a. spesialmasker og AHA-peelinger.