Bestselgere
og favoritter

Disse utvalgte produktene er de innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Rejuvenating Hydration Gel
Vår favoritt:
Rejuvenating Daily Serum
Salongens favoritt:
Rejuvenating serum 3,5ml 10pk Se

Intraceuticals

Spesialister i oksygen produkter

Intracuticals er en ansiktsbehandling hvor et spesialserum sluses inn i huden ved hjelp av oksygen under trykk. Behandlingen tilfører huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som øker celle nes evne til å fornye seg selv. Resultatet er en fyldigere, strammere hud som ser yngre og friskere ut.

Intraceuticals er en mild, avslappende og beroligende behandling som passer for alle hudtyper. Det er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping, microneedeling eller fruktsyre-peelinger.

Behandlingen selges ofte som en anti-agekur, og er også veldig populær bland kjendiser og bruder. Allerede etter en behandling kan du se at huden er ”plumpet”, hudstrukturen er jevnere og glattere, porene er mindre og fuktighetslagerene er fylt opp.

Intraceuticals har effektive hudpleieprodukter designet for å gi maksimal effekt av behandlingene og for å balansere, forbedre og motvirke dehydrering, aldring, pigmentering og problem hud. Det er viktig at kunden bruker riktige hjemmeprodukter som skal foreskrives av terapeuten for et optimalt resultat og maksimal effekt.

Produktene

Intraceuticals 3-trinns hyaluroniske lagdeling er en underliggende filosofi bak hele Intraceuticals produktserie. Lagdelingsprosessen kombinerer tre spesifikke kombinasjoner av Hyaluronic som fungerer sammen for å skape et perfekt hydrodynamikk design for å levere fuktighet og ingredienser til de øvre lagene i huden.

Intraceuticals revolusjonerte bruken av flervektig hyaluronsyre som både en eksepsjonell hydrator samt et effektivt tilførselssystem for anti-aldring og spesifikke ingredienser. Nyskapende forskning førte til utviklingen av Intraceuticals ’patenterte“ 3 Step Hyaluronic Layering ”teknologi som er grunnlaget for Intraceuticals hudpleie.

1. Gjennopplivningssytem (Serumer)

Lettvekt av hyaluronsyre gjenoppliver huden, trekker fuktighet og effektive ingredienser til huden - noe som resulterer i forbedret hudvolum og fuktighet.

2. Påfyllinssytem (Gels)

Middels-vekt av hyaluronsyre fyller på huden og gir et reservoar med effektive ingredienser som huden trekker fra hele dagen.

3. Beskyttelsessystem (Kremer)

Høy vekt på Hyaluronic beskytter huden mot tørrhet og tøffe miljøforhold, holder fuktighet i huden og gir en pustende barriere.

Behandlinger

En Intraceuticals Rejuvenating infusjon kan kun utføres av en terapeut som er kurset i dette. Hjemmeprodukter anbefales for å få maksimal effekt av behandlingen. Intraceuticals bruker naturlige, hypoallergeniske produkter for å nøytralisere skadelige frie radikaler og for å sluse inne sine unike formler. Antioksidanter og vitaminer blir fraktet ned i huden og gir økt cellefornyelse og regenerering av huden.

En Rejuvenation infusjon er mild, avslappende og beroligende behandling og passer for alle hudtyper. Behandlingen er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel SkinPen, penslinger og hudsliping. Allerede etter en behandling kan du se en forbedring i hudtone og hudstruktur, hvor tørrhetslinjer og rynker plumpes og fylles. Alle vitaminene, antioksidantene og de fuktighetsgivende ingrediensene gir en merkbart synlig glød og vitalitet.

Det finnes flere forskjellige behandlingserumer som kan brukes alene eller kombineres etter kundens behov.