Bestselgere
og favoritter

Disse utvalgte produktene er de innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
KEEP EYE ON IT
Vår favoritt:
REPAIR BY NIGHT
Salongens favoritt:
ENJOY THE CALMNESS

Veoli Botanica

When clean mind meets clean beauty – vegansk og plantebasert hudpleieserie

Veoli Botanica produkter er laget av naturlige ingredienser, er 100% Vegansk og Cruelty Free. Produkter er produsert i EU. Alle forpakninger er laget av farmasøytisk glass, som er den reneste type glass.

Veoli Botanica ble etablert for å møte alle hudpleiebehovene til en aktiv kvinne i det 21. århundre. Målet er sikre huden så godt som mulig mot eksterne faktorer, gjenoppbygge hudens beskyttende barriere og balanse for å beholde dens vitalitet og ungdommelige utseende.

Holistisk pleie er en ny dimensjon av moderne pleie. Det er en type bevissthet innen hudpleie som du uttrykker ved å bruke tid på pleiende ritualer. Hvis du behandler kosmetikk som en nødvendighet og nok en ting på din må-gjøre-liste, utnytter du ikke dens fulle potensiale. Takket være den bevisste utførelsen av pleiepraksis/pleierutiner kan du roe ned, slappe av og bevare kontakten med deg selv. Dette er hvordan du optimaliserer potensialet til produktet.

Stress mindre. Huden din kan føle.

For oss er ikke huden bare et eksternt lag, men også en integrert refleksjon av prosessene som skjer på innsiden av kroppen, tankene dine inkludert.

Høyt tempo i livet, oksidativt stress, mengder av eksterne stimuli: alle disse faktorene påvirker huden din negativt. Når hodet ditt er stresset, kjenner også huden din dette stresset. I tillegg blir den utsatt for inflammasjon og irritasjon. Ved forberedelse av ingrediensene til produktene, fokuserte vi på det moderne ekstraktet fra knoppene til solbær. Disse knoppene har vært kjent innen gemmoterapi i flere hundre år. GEMMOCALM ® roer, lindrer og forhindrer irritasjon. I tillegg inkluderer vår kosmetikk det moderne komplekset kalt LycoMega® som utgjør en ideell utnyttelse av effektene til omega-6-fettsyrer, omega-3-fettsyrer og lykopene. Ingrediensene inkluderer tomatfrøolje og tranebærfrøolje. Kosmetikken demonstrerer anti-radikale effekter og nøytraliserer slik skadelig påvirkning fra UV-stråler samt sikrer anti-ageing effekt. Videre begrenser den effekten av stress fra miljøet og lindrer irritasjon.

Når velvære møter skjønnhet. Spa – hjemme.

For å hjelpe deg til å bevare indre balanse har vi utarbeidet en spesiell rutine bestående av unike ritualer. Takket være de enkle retningslinjene vi har utarbeidet kan enhver kvinne forberede hennes eget hjemmespa. Du er den som bestemmer hvor mye tid du vil bruke på det. Tid brukt på pleieritualer er like viktig som produktet selv. Bare et lite øyeblikk av bevisst påføring av krem eller sensuell olje lar deg roe ned og slappe av.

Produkter

Veoli Botanica produkter er 100% Vegansk og Cruelty Free. Veoli Botanica produkter er laget av naturlige ingredienser i over 90%. Alle forpakninger er laget av farmasøytisk glass, som er den reneste type glass. Alle produkter er produsert i EU.

Hudpleieprodukter fra Basic Line har de beste innovative, naturlige ingredienser som; GEMMOCALM ®, Hydroavena™ HpO, LycoMega®, Polyplant Red Fruits, BIOPHILIC ™ H. Dette beskytter huden mot frie radikaler, og forsterker hudens immunforsvar. Produkter er designet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud og irritasjonsutsatt hud.

Profesjonell serie av Veoli Botanica plantebasert dermokosmetikk er en kombinasjon av de mest effektive, rene og best testede biologiske aktive ingredienser.

Dermokosmetisk pleie er primært beskrevet av formuleringen og effektiviteten, støttet av en mengde avansert forskning og en rekke laboratorietester. Produktene inneholder biologisk aktive stoffer som hjelper huden med spesifikke dermatologiske problemer. Aktive ingredienser er riktig valgt på en måte som trenger inn i de dype lagene i huden og takler problemet direkte. Dermokosmetikk er helt trygt for sensitiv, overaktiv og irritabel hud. I vår profesjonelle dermokosmetiske linje ligger produktets effektivitet i naturens kraft og bioaktive komponenter av naturlig opprinnelse.

Smarte, rene formler er valgt for å eliminere dermatologiske problemer nøyaktig. Takket være tilstedeværelsen av fettsyrer, enzymer, gjæringer, vitaminer og ekstrakter i høye konsentrasjoner, inneholder Veolia Botanica dermocosmetikk den grunnleggende ideen: lever aktive stoffer til de dypere lagene i huden, og treng gjennom epidermalbarrieren for å få en varig innvirkning på prosesser inni den. Fire nye produkter som utgjør linjen med profesjonell plante-dermokosmetikk, vil tillate deg å komponere hjemme en tilpasset og svært effektiv behandling mot hudproblemer og ufullkommenheter.

Clean Beauty filosofi

Når vi lager produktene våre, fokuserer vi på Clean Beauty filosofi. Det er en kompromissløs trend med naturlig kosmetikk som fokuserer på veganske ingredienser, ansvarlig produksjon, sikkerhet og pålitelig effekt.

Natur - 100% vegansk.
Våre produkter er så naturlig som mulig. Luksuriøse formler av våre produkter (bevist av Viva !, Polski Produkt og Peta-sertifikater) er basert på over 97% på ingredienser av naturlig og vegansk opprinnelse.

Effektivitet.
I vår kamp mot den skadelige effekten av eksterne faktorer på huden valgte vi å fokusere på peptider, lipider, mykgjørende midler, antioksidanter av høyeste kvalitet, samt ingredienser som har beroligende effekt og forhindrer irritasjoner.

Ansvar.
Våre produkter er pakket i nyskapende emballasje laget av farmasøytisk glass av høyeste kvalitet som kan resirkuleres. Vi bruker også ingredienser som er produsert ved hjelp av teknologiene som krever lavt energiforbruk og fokuserer på miljøvennlige materialer.

Innovasjon.
Vi fokuserte på bioteknologisk innovasjon og innovative anleggskomplekser. Ingrediensene våre inkluderer peptider, plantebiopolymerer og moderne komplekser med anti-radikale, anti-irriterende og anti-aldrende effekter.

Åpenhet.
Alle ingrediensene som brukes i produktene våre, er på INCI-listen på pakkene. Videre inkluderte vi også en beskrivelse av hvordan nøkkelingredienser fungerer.

Autentisitet.
Vi har innvirkning på produktet fra start til slutt. På hvert trinn av produksjonen av alle kosmetiske produkter tar vi hensyn til den fineste kvaliteten. Vi tester og vi sjekker. Vi godtar bare produktet og dets utseende når det er perfekt.