Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Magnetic Lash
Vår favoritt:
Wispies
Salongens favoritt:
Duo Lash Glue Adhesive

Ardell

Welcome to Lash Heaven

Ardell er verdens største produsent av løsvipper med et stort utvalg av kvalitets vipper og brynsprodukter til en hver stil og anledning. Ardell sine vipper er behagelige å bruke, er enkle å påføre og ta av.

Ardell er et innovativt merke som følger med på markedet og oppdaterer seg på nye trender. Med Ardell sine forskjellige serier, er det lett for forbrukeren å finne punktvipper og vippe remser som passer til alle anledninger- mer beskjedene vipper til hverdags og mer volum og glamorøse

vipper til fest. Vippene finnes i forskjellige fargenyanser slik at du finner de vippene perfekt til deg.

Ardell duo-lash glue er et av verdens mest soltge vippelim og er en stor favoritt blant makeupartister verden over.  Duo-Lash Glue er et hurtigtørrende lim som er lett å fjerne og skader ikke dine egne vipper. Duo Lash Glue kommer i flere varianter og kan brukes både til strips og punktvipper.Flere av Ardell sine vippe produkter er tilpasset etter øyefasong, er laget av naturlig hår og er 100 % vegansk. En absolutt favoritt fra Ardell sine kunder er Wispies- en serie for alle som ønsker naturlige vipper med det lille ekstra.  

Alle Ardell Duo-Lash Glue er vannfaste og hurtigtørrende. Vippe limene kommer flere varianter, slik at du finner det limet som er lettest for deg å bruke. Duo-Lash Glue finnes i fargene clear og sort.

·      Flere vippe produkter er 100 % veganske
·      Silikonbasert og vannfaste vippelim
·      Vippelim som ikke skader dine egne vipper
·      Cruelty free
·      Vipper tilpasset øyefasong
·      Vipper til en hver anledning