Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Sculpting Brow Builder
Vår favoritt:
Precision Brow Detailer
Salongens favoritt:
Artistic Brow Creator

Brow by Mii

Brows tailored perfectly to you

Mii cometics er «up to date» innen formularer, ingredienser og teknologi og ble lansert av Gerrard International i Storbritannia i 2011. Gerrard Internationals ekspertteam jobber stadig med å utvikle Mii, og bruker tilbakemeldinger fra kunder og salonger som en drivende faktor for å utvikle og forbedre merket.

Vi alle ønsker de perfekte brynene, og med den riktige brynsformen kan trekkene dine komme bedre frem, og skape en bedre symmetri og balanse til ansiktet.

Brow By Mii er en profesjonell brynsbehandling for salongbruk og hjemmebruk, som vil skape de perfekte brynene du alltid har drømt om på en enkel og profesjonell måte.

Brow by Mii sine produkter er av høy kvalitet, som holder det de lover med skreddersydde behandlinger til en hver kunde og farger som passer til alle. Som Brow by Mii bryns stylist, kan du opprette de perfekte bryn og fremheve deres naturlige skjønnhet.

PRODUKTENE

Med Brow by Mii sine fantastiske salongprodukter vil en sertifisert brynsekspert hjelpe deg å få dine drømmebryn ved bruk voks, farge og makeupprodukter. Brow by Mii profesjonelle hjemmeprodukter vil hjelpe deg å fylle inn slik at du får fyldigere bryn, holder brynene på plass hele dagen og vil gjøre at brynsbehandlingen varer lenger

  • Alle produktene er cruelty free
  • Delikat og enkelt design
  • Eksklusive, profesjonelle, effektive og gode hjemmeprodukter til salg
  • Skreddersydde behandlinger til hver kunde
  • Produkter av høy kvalitet som lover det de holder
  • Et stort utvalg og bredde av ulike konsistenser, verktøy å farger