Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Mineral Irresistible Face Base
Vår favoritt:
Smoothing Face Prep
Salongens favoritt:
Feature Length lash Lover

Mii Cosmetics

Uniquely, completely and unmistakably you!

Mii sin filosofi er at skjønnhet ikke handler om å bli en annen person. Skjønnhet handler om å skaffe selvsikkerheten ved å være deg selv. Dette er akkurat det Mii jobber for å oppnå-Du skal føle deg selvsikker med den huden og utseende du har. Mii tar med seg tilbakemelding for å skape et bredt utvalg av produkter slik at du kan føle deg UNIQUELY, COMPLETLEY AND UNMISTAKABLY YOU.

Mii Cosmetics er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra klinikker, spa og utsalgsteder og deres behov. Mii ønsker å utvikle et variert sortiment som når ut til alle kunder

Mii cometics er «up to date» innen formularer, ingredienser og teknologi og ble lansert av Gerrard International i Storbritannia i 2011.

Gerrard Internationals ekspertteam jobber stadig med å utvikle Mii, og bruker tilbakemeldinger fra kunder og salonger som en drivende faktor for å utvikle og forbedre merket.

Mii har et fokus på å følge trender i de ulike sesongene og lanserer fire sesonglooks.

Hvert eneste Mii produkt har sin egen perfekte match med spesial designet makeuputstyr. Børstene er lette å bruke og henter frem produktenes sanne potensiale. Med Mii sin fantastiske makeup, får du et bredt spekter av farger og produkter å velge mellom, slik at du får akkurat den looken du er ute etter.

Med Mii får du muligheten til å skape en look som er unik og komplett for deg. Enten det er en daglook, en dramatisk smokey eyes look eller brudemakeup du er på jakt etter. Den fantastiske makeupen har et bredt spekter av nydelig farger, tilpasset de fleste hudtyper og hudtoner.

Elsket av over 1400 spa, salonger og terapeuter i Storbritannia, fortsetter Mii å spre seg intensjonalt.  

Produktene

Mii sine produkter inneholder pleiende ingredienser for huden din. Mii har et fokus på at produktene skal være snille med huden, være tilpasset til de med sensitiv hudtype og skal kunne brukes etter ansiktsbehandlinger. Mii sine produkter inneholder mineraler og edelstener som ametyst, rubin, turmalin og quartz. Edelstenene gir en fantastisk glød og en luksuriøs følelse. Mii cosmetics bruker naturlige ingredienser som gjør det lille ekstra for å pleie huden som jojoba, sjøgressekstrakt, kamille, vitaminer, granateple og mye mer.

·       Egen mineral serie med edelstener

·       Pleiende ingredienser i hvert produkt

·       Award winning produkter

·       Produkter som er spesielt tilpasset til salong

·       Passer til alle uansett alder

·       Alle produktene er cruelty free