Hjemmebehandling

Do it yourself

Nimue
Hudpleie

Har du noen gang lurt på hva som får kundene dine til å gjøre spesifikke kjøpsbeslutninger? Hva er det som påvirker de til å ta valg når det gjelder helsen til huden deres? I denne månedens artikkel tar vi en nærmere titt på en stigende trend i hudpleieindustrien. En trend som er kommet for å bli, og som vi forutser vil påvirke måten kundene våre tar vare på huden sin.

Før Covid-19 pandemien snudde verden vi kjenner den opp ned, var det et stort fokus på hudens mikrobiom, inflammasjon, glykatisering effekt på huden og innvirkning av blått lys. Hudforyngelse var og er fortsatt en viktig løsning på mange av hudtilstandene og bekymringene vi ser i dag.

Vi er fremdeles midt i Covid-19 Pandemien. Men hvordan har dette påvirket oss alle, spesielt dine lojale Nimue kunder? Takket være denne pandemien har det skjedd et skifte i arbeids- og livsstilmønstre. Jeg er sikker på at vi alle kan være enig om at dette har ført til en økning av stressnivået. Zoom møter, teknologi som svikter, hjemmeundervisning av barn og angst for å bli syk. Påkjenningen av dette utgjør mye fysisk og følelsesmessig stress ..

Vi ser imidlertid en trend på vei oppover, med forbrukere som søker måter på å takle sine høye nivåer av stress og angst forårsaket av pandemien.

ØKER SAMMENHENGEN MELLOM SELVPLEIE OG HUDPLEIE

Det har definitivt vært økt etterspørsel etter produkter som støtter psykisk og fysisk helse. Forbrukerne er motivert til å oppsøke løsninger for å støtte deres fysiske og mentale velvære.  De velger produkter og tjenester som utfyller velvære og deres utviklende behov. Med stress eller angst i våre liv, er det en økning av vårt kortisolproduksjon.

Dette fører til en  betennelse som deretter forårsaker en rekke hudbekymringer som vi vanligvis ser i dag. Tidlig aldring, mikrobiomer i ubalanse, overflødig oljeproduksjon, akne og rosacea er hudforhold som oppstår med økning av stress.

HVA VIL KUNDEN HA...

Hode- kropp- skjønnhet forbindelser har blitt mer uttalt og vurdert i forskning, og utvikling i nye produktformler. Det er blitt bevist av vitenskapen at det er et klart samspill mellom sinnet og huden.

-        Midt i frykten for COVID søker forbrukerne stresslindrede, beroligende og trøstende produkter. Økt etterspørsel etter ritualer og rutiner, som vil hjelpe de med å slappe av og takle stress og angst.
-        Effektprodukter som tilbyr multisensorisk opplevelser er på vei oppover.
-        Forbrukerne ønsker tilgjengelige produkter som gir en mental flukt, spesielt i tider med høyt angst og stress nivå.
-        Hudpleie inkluderer produkter som er fuktighetsgivende, anti-aldring, barrierebeskyttende og stressreduserende effekt på huden.

Produktinnovasjoner drives av forbrukere som kan ha mer tid til å utvide hudpleierutinene sine. Ved å tilbringe mer tid hjemme, investerer forbrukerne mer tid i å ta vare på deres helse og velvære, inkludert helsen til huden.

«Selvpleie har aldri vært viktigere, da det er lettere å ta vare på andre når du har tatt vare på deg selv»

INNFØRE DIY TILNÆRING

Ifølge Mintel (den globale og prisbelønte leverandøren av Market Research) og deres COVID-19 tracker: Med stengte frisørsalonger på grunn av pandemien ble hjemme hårfarge et alternativ for forbrukerne. Opplæringsvideoer ga trinnvis instruksjoner for en vellykket hårfargeopplevelse.

På samme måte stengte hudpleiesalonger også i den første nedstengingen i fjor. Selv med åpningen av salonger, er noen forbrukere ikke komfortable med å bestille for sine vanlige profesjonelle hudbehandlinger på grunn av bekymringer om nær, fysisk kontakt.

DIY behandlinger eller personlig hudpleie forbedrer følelsen av selvpleie. Forbrukerne finner komfort i personlig pleie ritualer, spesielt i disse usikre tider.

Hjemme-spa opplevelser kan hjelpe folk til å koble av og føle seg bedre. Grunnleggende skjønnhetsrutiner kan gjøres om til en morsom eller avslappende opplevelse med nye sanser og teksturer.

Forbrukere, spesielt kvinner, forbinder allerede ansiktsmasker som en form for selvpleie. Ifølge Mintel, ansiktsmaske segmentet i hudpleie-salg vil oppleve sterk salgsvekst som flere forbrukere vil stole på for å forbedre deres hudhelse og velvære.

De tar trøst i den rituelle naturen til hudpleierutiner hjemme for å skape en følelse av normalitet og stabilitet.

Selv om DIY behandlinger ikke erstatter fordelene med profesjonelle hudpleiebehandlinger, tilbyr det seg en alternativ løsning for å opprettholde helsen til huden, med fokus på foryngelse og ulike hudbekymringer.

Med økt tid hjemme er forbrukerne mer villig til å starte, eller gjenoppta «tidskrevende» hud rutiner hjemme der de kanskje ikke har utført på grunn av mangel på tid.

HVA ER PÅ VEI OPP?

Peeling, masker og flertrinnsrutiner blir stadig mer populært. Med økonomiske endringer og usikkerhet for fremtiden, kan profesjonelle behandlinger bli nedprioritert og for noen heller ty til DIY behandlinger for å forbedre huden.

Som hudpleiemerke er det viktig at vi svarer på oppfordringen om å møte forbrukernes behov i en krisetid.

Artikler fra samme nyhetsbrev