Nyhet

Intral Rescue Super Concentrate

Darphin
Hudpleie

Super kur fra Darphin

Darphin Intral Rescue Super Concentrate er en samling av fire intensive konsentrater for å øke hudens helse og utseende på en måned. designet for de med gusten, ubalansert og blank hud, og er formulert med 91% naturlige ingredienser. Fungerer som en tilbakestilling for huden din.

Den innovative formelen bruker en rekke teknologier for å hjelpe deg med å oppnå synlig forbedret hud. Det beroliger og mykgjør huden intenst ved hjelp av et Calm Complex som kombinerer tre planter - kamille, hagtorn og pion - med D-Panthenol, mens Carrier Technology leverer hver ingrediens dypt inn i hudens overflate.

Formelen har også camellia japonica-frøolje for å roe ned huden og gjenopprette balansen, mens epidermalbarrieren styrkes ved hjelp av alger. I tillegg støttes hudens mikrobiom ved bruk av Probiotic Boost Science, som sikrer at hudens mikrobiom forblir sunn, mens vitamin E hjelper til med å beskytte mot miljømessige angripere.

Og hva med de synlige resultatene?

Den lette formelen etterlater huden synlig hydrert og jevnere etter bare den første uken. I uke to er huden lindret og fornyet, med rødhet synlig redusert både øyeblikkelig og over tid. Det balanserte konsentratet hjelper til med å støtte hudens mikrobiom innen tre uker, mens hudfargen blir effektivt styrket og i stand til å forsvare seg mot miljøangripere - som forurensning - innen en måned.

Hvorfor vi elsker det Darphin-serumet?

Det hjelper til med å støtte hudens mikrobiom, som er samlingen av alle mikroorganismer som finnes naturlig på huden - og hver persons er helt unik for dem. Hudens mikrobiom kan glemmes, det kan bli ubalansert og føre til flere hudproblemer, for eksempel rødhet. Denne formelen holder hudfargen styrket, behagelig og gir hudtransformerende resultater ved å holde mikrobiomet sunt og forsterket. I tillegg elsker vi at dette behandlingsserumet kan brukes før spesielle anledninger eller akkurat når hudfargen din trenger litt henting; du kan skreddersy dette konsentratet til dine spesielle behov.

Serumet har en melkeaktig konsistens og erstatter ikke Darphin Soothing serum, men brukes helst i tillegg. Gjerne etter Darphin Soothing serum.

Artikler fra samme nyhetsbrev