Teknologi

Protopen

pHformula
Apparater

Microneedling er en terapi som har fått massepopularitet de siste ti årene.

Microneedling skaper mikroskopiske punkteringer som er ment å stimulere hudens naturlige kollagen (CIT) og Elastin-produksjon. Det utløser en helbredende respons fra kroppen som hjelper til med å forynge huden samtidig som den opprettholder epidermal integritet.

Teknologien bak pHformula er knyttet til bruk av syrer, peptider og andre aktive virkestoffer satt i sammenheng med plarisert vannteknologi og et banebrytende leveringsystem. pHformula brujker ingen baser og sikrer seg derfor maksimal protonlevering som igjen sørger for maksimal cellestimulering

Og nå har pHformula lansert Protonpen!

pHformula utviklet denne nye og spesielle PROTONPEN-teknologi for å fungere i synergi med alle deres hudfornyende løsninger.

Fordeler med terapi med PROTONPEN:

• Synergistisk interaksjon med løsninger for hudfornyelse
• Trådløst, oppladbart og lett verktøy
• Individuell innstilling av nåledybde for optimale resultater

Teknikken med mikronålterapi sørger for opprettelse av mikroskopiske punkteringer, mens epidermis opprettholdes. Formålet med prosedyren er fysiologisk stimulering av kollagen og elastinsyntese. Virkningen av nålen induserer en helbredende respons og, ved å aktivere regenerering, fremmer hudforyngelse uten bivirkninger.

Det unike med pHformula-teknologien er å frigjøre protoner for fornyelse og regenerering av huden. Denne kontrollerte fornyelsesprosedyren gjør at du trygt kan jobbe med alle fototyper, med hyperpigmentering, kviser, sensitiv hud, og er også ideell for å jobbe på de ømfintlige områdene av øyelokkene og rundt leppene. Med andre ord: pHformula jobber fra dybden og ut.

Ved bruk Protonpen i synergi med pHformula sin teknologi, vil den bidra til at penetreringen av de riktige ingrediensene blir så optimal som mulig.

Artikler fra samme nyhetsbrev