Bestslegere
og favoritter

Disse utvalgte er de produktene innenfor merket som selger best og som er våre favoritter!

Bestselger:
Gradual Tan Medium/Dark
Vår favoritt:
Express Mousse
Salongens favoritt:
Purity Water Gel

St. Tropez

Får alle til å gløde med selvtillit

St. Tropez er verdens ledende produsent av selvbruningsprodukter – hvert minutt utføres det en St. Tropez spraytan, og hvert femtende sekund blir det solgt et St. Tropez-produkt.

St.Tropez er cruelty free, ikke testet på dyr og er vegansk. Vi har en rekke produkter som passer til enhver hudtone, hudtype, skjønnhetsregime eller livsstil- alt  fra en hverdags glød, til en dyp brunfarge for en spesiell anledning. St. Tropez var en av de første på markedet innen selvbruning, og vi presser alltid grensene for å forbedre selvbruningsopplevelsen din. Våre produkter er beriket med grønne pigmenter som motvirker oransjeskjær og

inneholder pleiende ingredienser for huden din.

Uansett om du leter etter; en profesjonell spraytan behandling eller et produkt for hjemmebruk, kan du finne den perfekte solgyllene fargen tilpasset deg. Med et samarbeid med Givaudan- et av verdens største parfymehus, har de klart å produsere en innovative ny duft som eliminerer den kraftige lukten av DHA. Duften er bygd opp med en bunnote av bergamott, grønn eple og lavendel, hjerte av rose og en bukett av Jasmin, toppnoten med kremet musk og friske trenoter. En duft som får deg og dine kunder til å drømme dere vekk til solskinn og sommer.

Produktene

St. Tropez har et bredt utvalg av produkter og serier tilpasset til din hverdag. Er du mye på farten vil vår ekspress serie være for deg- en fin og lett solbrun farge som kommer etter kun 1 time etter påføring, ønsker du en litt dypere nyanse venter du i 2-3 timer før du skyller av. Fargen fortsetter å utvikle seg opp til 8 timer. St Tropez sin Gradual tan serie vil gi deg fukt opp til 72 timer og gi en naturlig gyllen farge. Alle St. Tropez produkter inneholder pleiende ingredienser som aloe vera for optimal fuktighet, og melanin som vil aktivere pigmentene i huden slik at du får en dypere farge når du soler deg. St. Tropez produkter er dermatologisk testet og er derfor tilpasset til alle hudtyper.

·      Ingen selvbrunings lukt
·      Veganske produkter
·      Lett å påføre
·      Tørker raskt og ikke klebrig
·      Fuktighetsgivende produkter
·      Dermatologisk testet
·      Emballasje av resirkulert plast
·      Ikke testet på dyr